Citybyg

Om os

Erfarne ejendomsudviklere

I Citybyg har vi mere end 15 års erfaring med ejendomsudvikling inden for både nybyggeri og renovering af eksisterende ejendomme over hele landet.

Vi har tidligere udviklet mange dagligvarebutikker. Det gør vi stadig, men i dag ligger vores primære fokus på boliger, hvor vi gør en dyd ud af at skabe moderne lejligheder med flotte lysindfald og fleksible rum. Størstedelen af vores udviklingsprojekter beholder vi selv, men vi er også åbne for salg.

Citybyg består af dedikerede medarbejdere og holder til i hjertet af Aalborg. Her står vi selv for al administration af vores ejendomme lige fra udlejning og vicevært til den daglige kontakt med lejerne.

Derudover har vi et tæt samarbejde med en lang række samarbejdspartnere, som vi bruger igen og igen. Det er for eksempel arkitektfirmaet C. F. Møller, der ofte står for totalentreprisen på vores projekter. Vi kender hinanden godt og ved, hvad vi gerne vil have, og det er med til at sikre en høj kvalitet. Hver gang.

Vi har tidligere selv stået for al byggeri med egen tømrer, murer og støbesjak, så vi kender byggeriet til mindste detalje. I dag lader vi bare nogle andre stå for den del.

Vi er altid åbne over for nye, spændende udviklingsprojekter, så du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har noget i tankerne.

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN