Citybyg

OM LEJLIGHEDERNE

Fra 22.500 kr./md.

3- værelses lejligheder fra 101-110 m2

Mulighed for at leje egen P-plads i kælder

Elevator fra P-kælder op til 2. sal

Køkken fra Designa

Gulvarme i hele boligen

Stor privat terrasse

Depotrum

Energimærke A15

ALHAMBRAVEJ 13. 2.TH & 15 2. TV

3-værelses lejligheder på Frederiksberg

3-værelses lejligheder med private tagterrasser perfekt til det kvalitetsbevidste par – unge som seniorer – og den mindre børnefamilie, der drømmer om en skøn bolig tæt i centrum af København.
 
Begge lejligheder består af 3 værelser med flotte trægulve i sildeben, hvide vægge og skønt køkken fra Designa med alt i hvidevarer (køl/frys, komfur og opvaskemaskine).  Du får et rummeligt badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine/tørre.  Til lejemålet hører aflåst depotrum, fælles parkering af cykler samt mulighed for at leje parkeringsplads i ejendommens P-kælder.
 
Lejlighederne er beliggende på henholdsvis 1.sal og 2. sal i en gennemrenoveret ejendom med 5 øvrige boliger. I byggeriet er der lagt stor vægt på at bibeholde Alhambravejs karakteristiske husrækker med palæer samt at tage hensyn til de eksisterende, arkitektoniske værdier. Et frodigt landskab omkring bygningen har været et stort fokuspunkt, så beboerne kan nyde hverdagen midt i byen i grønne omgivelser.
 
Placeringsmæssigt ligger lejlighederne perfekt på  Frederiksberg C – her er blandt andet kort afstand til de mange indkøbsmuligheder på Gl. Kongevej og Frederiksberg Centret. Der er nem adgang til offentlig transport og med metroen lige rundt om hjørnet på Frederiksberg Allé Station, kan du nemt komme videre ud i byen med Cityringen. Du kan også tage den korte spadseretur ned af den flotte fredede Frederiksberg Allé, og så står du lige i den skønne Frederiksberg Have, Slot og Haveselskabets Have, hvor I kan se påfuglene gå frit rundt. . Kort sagt får I her en bolig, der ligger på den absolutte mest centrale og eksklusive beliggenhed på Frederiksberg.

Pris pr./md.: 22.500 kr.

Pris pr./md.: 25.000 kr.

Udfyld formularen for en fremvisning eller ring på 9813 7999

Kontaktformular Alhambravej

Alhambravej 13 2.TH (110 m2)

Alhambravej 15 2.TV (101 m2)

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN