Tornhøj Erhverv 425 KVM

Erhvervslejemål:
425 m²

Årlig leje pr. md.:
1.250 kr. 

Driftsudgifter p.a.:
170 kr. pr. m²

Depositum:
6 måneders husleje

Momsreg.:
Ja

Overtagelsesdato:
Efter aftale

Byggeår:
2022

Ejer:
Citybyg

Kontakt os i dag:
98137999
kontakt@citybyg.com

Tornhøjvej 2, Aalborg Ø

Erhvervslejemål i nyt boligområde med 156 boliger, en ny Netto, Pizzaria, Bogø Sandwich, lægepraksis m.f.

Dette erhvervslejemål er på 425 m² og kan efter aftale opdeles i mindre lejemål. Her får I et lejemål med en god beliggenhed i Tornhøj Aalborg, med facade ud mod både Humlebakken og Astrupstien. Lejemål ligger i nyopført ejendom sammen med Netto, pizzeria, cafe, lægepraksis samt gode uderum og opholdsarealer.

Tornhøj ligger i den østlige del af Aalborg, som i øjeblikket er et område under stor forvandling til en ny attraktiv bydel med spændende boliger. 

Realdania og Aalborg Kommune har netop indviet deres flotte byrumsprojekt, hvor den gamle tunnel under Humlebakken er omdannet til en flot, lys og indbydende bro over Astrupstien. Derudover er byrummene indrettet med nye opholds- og mødesteder og Tornhøjgårds gamle have er omlagt til bypark med plads til torveliv, Café og yderligere en dagligvarebutik i form af Lidl og Danmarks første førerløse bus kører på Astrupstien.

Ejendommen er centralt beliggende med kort afstand til:
Aalborg Universitet, Forsker og Universitetsparken, Gigantium, det nye Supersygehus, Sundhed og Kvartershuset, selvkørende busser langs Astrupstien, offentlig transport og centrum samt bydelens seværdigheder i øvrigt.

Vi har også et mindre lejemål på 81 m² i Tornhøj Aalborg, Læs mere om lejemålet her.

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN