Citybyg

Tornhøj Erhverv 81 KVM

Erhvervslejemål:
81 m²

Årlig leje pr. md.:

Driftsudgifter p.a.:

Depositum:
6 måneders husleje

Momsreg.:
Ja

Overtagelsesdato:
Efter aftale

Byggeår:
2020

Ejer:
Citybyg

Kontakt os i dag:
98137999
kontakt@citybyg.com

 

Tornhøjvej 4D, Aalborg Ø

Erhvervslejemål i nyt boligområde med 156 boliger, en ny Netto, Pizzaria, Bogø Sandwich, lægepraksis m.f.

Det ledige erhvervslejemål på 81 m². Udlejer indretter lejemålet efter jeres behov, ring og høre nærmer om de mange muligheder. Lejemål ligger i nyopført ejendom sammen med Netto, pizzeria, cafe, lægepraksis samt gode uderum og opholdsarealer.

Tornhøj ligger i den østlige del af Aalborg, som i øjeblikket er et område under stor forvandling til en ny attraktiv bydel med spændende boliger.

Realdania og Aalborg Kommune har netop indviet deres flotte byrumsprojekt, hvor den gamle tunnel under Humlebakken er omdannet til en flot, lys og indbydende bro over Astrupstien. Derudover er byrummene indrettet med nye opholds- og mødesteder og Tornhøjgårds gamle have er omlagt til bypark med plads til torveliv, Café og yderligere en dagligvarebutik i form af Lidl og Danmarks første førerløse bus kører på Astrupstien.

Ejendommen er centralt beliggende med kort afstand til:
Aalborg Universitet, Forsker og Universitetsparken, Gigantium, det nye Supersygehus, Sundhed og Kvartershuset, selvkørende busser langs Astrupstien, offentlig transport og centrum samt bydelens seværdigheder i øvrigt.

Vi har også et større lejemål på 633 m² i Tornhøj Aalborg, Læs mere om lejemålet her.

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN